Obchod: +420 566 502 634-5
Servis: +420 281 869 242
E-mail: agrgastro@agrgastro.cz
Právě se nacházíte: Úvod > Gastrostudio > Kurzy vaření > Tradiční česká kuchyně ve školních jídelnách

Tradiční česká kuchyně ve školních jídelnách

Přijďte na kurz návrat k české klasice v jídelníčku školních jídelen, který proběhne v prestižním gastronomickém studiu se zařízením značky RM od české firmy RM GASTRO!

Zjistěte, jak moderně připravit oblíbené české pokrmy, jako je rajská omáčka s hovězím masem či koprová omáčka s vejcem.

Pokrmy:

  • Hovězí maso (noční nízkoteplotní vaření) s rajskou omáčkou a perníkovým knedlíčkem
  • Vařené vejce s koprovou omáčkou s máslovými brambůrky
  • Vepřové výpečky s dušeným zelím a karlovarským knedlíkem
  • Pečené šťavnaté kuřecí prso s brokolicí, květákem a baby karotkou v páře
  • Záhorácký závitek plněný kysaným zelím a uzeným s bramborovou kaší

 

Během kurzu se dozvíte také o výhodách českých omáček pro zdraví dětí.

Přidejte se k nám a objevte nové způsoby, jak podpořit zdraví dětí přesně těmito lahodnými pokrmy!

Během kurzu je zajištěna káva, voda, čaj, občerstvení, certifikát o absolvování kurzu.

Lektoři a šéfkuchaři: Robert Jůzek, Miroslav Duška
Místo: AGR Gastro, Novoměstská 2241/15, 591 01 Žďár nad Sázavou

Těšíme se na Vaši návštěvu.

  

  Tradiční česká kuchyně ve školních jídelnách

 

Datum Čas Volná místa Cena Poznámka
29.05.2024 09:00 - 13:00 8 2390.00 Kč Přihlásit se
19.06.2024 09:00 - 13:00 7 2390.00 Kč Přihlásit se