Obchod: +420 566 502 634-5
Servis: +420 281 869 242
E-mail: agrgastro@agrgastro.cz
Právě se nacházíte: Úvod > Gastrostudio > Kurzy vaření > JAN HORKÝ -Příprava ryb a rybích pokrmů

Jan Horký - Příprava ryb a rybích pokrmů

Přijďte na seminář Příprava ryb a rybích pokrmů, který proběhne v prestižním gastronomickém studiu se zařízením značky RM od české firmy RM GASTRO!

Seminář zaměřený na filetování ryb, marinovaní ryb, úpravy syrových ryb, pečení a sous vide úpravy.

Pokrmy:

  • Tartare z lososovitého pstruha, fenyklový tartare, špenátovou majonézou
  • Marinovaný lososovitý pstruh, malinový dresink s frisée salátem
  • „Ceviche“ z lososovitého pstruha s avokádem, limetkou
  • „Sous vide“ z candáta, koprová omáčka, vejce 69°C , krém z pečeného květáku
  • Pečený marinovaný losos v listovém těstě, „Choron omáčka“

 

Jan Horký je špičkovým kuchařem s bohatými zkušenostmi v gastronomii.

Svou profesní dráhu zahájil v restauracích jako je Rybí trh, Flambée, a Červená tabulka.

V roce 2006 přijal pozici zástupce šéfkuchaře ve Francouzské a plzeňské restauraci v Obecním domě, kde zůstal až do roku 2007, kdy přešel na pozici Executive šéfkuchaře do Zlaté Prahy v hotelu Intercontinental.

V následujících letech pracoval jako šéfkuchař v různých restauracích, včetně Cantineta Fiorentina, a následně jako Master chef pro Compass Group ČR a Slovensko. Jeho kariéru doplňuje titul absolventa kurzu autentické francouzské kuchyně na škole Paula Bocuse.

Jan Horký je také 20 let členem Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR. Také je členem Asociace kuchařů a cukrářů ČR a asistentem lektora Kulinářské akademie v České republice.

Během kurzu je zajištěna káva, voda, čaj, občerstvení, certifikát o absolvování kurzu.

Lektoři a šéfkuchaři: Jan Horký
Místo: AGR Gastro, Novoměstská 2241/15, 591 01 Žďár nad Sázavou

Těšíme se na Vaši návštěvu. 

 Tradiční česká kuchyně ve školních jídelnách 

 

Datum Čas Volná místa Cena Poznámka
20.06.2024 15:00 - 19:00 16 3990.00 Kč Přihlásit se